Bun venit!

Iată că a venit vremea unei noi etape. Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături pe vechiul site, care combina în doze egale entuziasmul şi amatorismul. Sper că veţi aprecia trecerea la o nouă imagine, realizată de data aceasta cu ajutorul unui profesionist în domeniul creării de site-uri. Vi-l recomand cu căldură, ce a făcut a depăşit aşteptările mele.

Ce veţi găsi aici?

În primul rând, o prezentare mai organizată şi mai completă a cărţilor publicate, pe genuri şi serii, care va cuprinde şi informaţii despre paşii parcurşi de la idee la volumul final. Există şi lista cu povestirile, la fel ca pe site-ul vechi, dar şi o pagină despre viitoarele apariţii, sau o sală de lectură. În partea din dreapta ecranului apar evenimentele la care voi participa în următoarea perioadă şi stadiul textelor aflate în lucru.

Ei, iar acum vine partea mai deosebită, dedicată în primul rând celor care vor mai mult decât să citească din când în când ce scriu. Există un magazin, de unde se pot comanda cărţile, dar care va cuprinde, în curând, şi alte lucruri, pentru colecţionari. Mai există o pagină cu fragmente inedite, unde veţi putea citi, de exemplu, pasaje ce n-au prins versiunea finală a cărţilor sau povestirilor. Şi mai este apoi o pagină care se va dezvolta, în timp – şi sper ca asta să se realizeze şi cu ajutorul vostru. Deocamdată, acolo se găsesc doar unele detalii despre universul Frontierei – cronologie şi câteva informaţii despre rase. A, să nu uit! Mai există şi unele sondaje – folosiţi-le cu încredere, îmi e de mare ajutor să ştiu ce vă doriţi!

Vor exista în continuare articolele despre ceea ce citesc – povestiri sau cărţi. Dar vor mai fi şi altele, pentru că mă voi strădui să scriu periodic pe site, iar pagina de Facebook o voi folosi mai mult pentru a atrage atenţia asupra unor lucruri pe care le voi detalia aici. Aştept feedback-ul vostru – ce părere aveţi despre ce scriu, cu ce sunteţi de acord, cu ce nu, ce teme v-ar plăcea să abordez, la ce întrebări v-aţi dori răspuns şi tot ce vă mai trece prin cap. În limitele decenţei şi bunei cuviinţe, fireşte.

Sper ca, nu peste multă vreme, să fie disponibilă şi versiunea în limba engleză a site-ului.

Aşadar… bun venit!

 

6 comentarii

  1. Să fie într-un ceas bun!

  2. Vroiam sa fiu primul care te felicita pentru nou site, dar si al doilea e bine. Mai ales ca prima e o doamna si eu sunt cavaler.
    Pai eu trebuie sa zic: Bine ne-am gasit in noua formula!
    Sa fie frumoasa, utila si productiva!

  3. Fain căsuța ta virtuală, să-ți fie de folos! Aștept detalii din universul Frontierei și, poate, imagini online cu ființele ce-l populează 🙂 Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *