3.7

mai 2022

Editura Tritonic

132 pag.

ISBN 978-606-749-598-0

Introducere

Teodora, Daniel și cu mine discutaserăm ocazional ideea de a ne promova laolaltă seriile Povești la castelTenebre și Cartea haosului. Când am participat cu stand de autor la East European Comic Con și Transylvania Comic Con, chiar am făcut pachete cu prima carte din fiecare serie, astfel încât cititorii să poată „gusta” din fiecare. A venit apoi perioada pandemiei (și chiar cea post-pandemică), cu anularea multor târguri de carte, sua organizarea lor în cadru mai restrâns, așa încât lucrurile au intrat într-o zonă de stagnare, oarecum.

Odată cu revenirea la normal, ideea și-a recăpătat locul și ne-a dus într-o nouă direcție: realizarea unui volum care să conțină câte o povestire inedită din fiecare serie. Când i-am prezentat proiectul lui Bogdan Hrib, acesta a spus că s-ar fi potrivit în colecția 3.x a editurii.

Cuprins

  • TENEBRE: Uitarea (Daniel Timariu)
  • POVEȘTI LA CASTEL: Taine la castel (Teodora Matei)
  • CARTEA HAOSULUI: Vremea dinaintea timpului (Lucian-Dragoș Bogdan)

Primire

„Volumul reprezintă o bună carte de vizită pentru toate cele trei serii, iar prezența stilurilor atât de diferite oferă o varietate în care sunt mari șanse ca orice cititor să găsească cel puțin un element pe placul său.” (Alexandru Lamba, Galaxia 42)

Comentariile sunt închise.