Cărți viitoare

Planurile mele pentru anul 2019 cuprind:

  1. Un nou roman de dragoste. Ca să dau un pic din casă, vă voi spune că acțiunea se petrece la câțiva ani după cea din nuvela Lumea prin țeava puștii, pe care o puteți citi aici, și că va conține genul de surprize la care cei ce au parcurs Fata cu rochii înflorate probabil că se așteaptă deja. Data apariției – prin toamnă.
  2. Un nou volum polițist din seria Vagabond. Aici am avut o dilemă, din cauza unei situații despre care veți afla mai multe detalii în curând. Am discutat cu editorul și e posibil ca anul acesta să nu iasă volumul al patrulea, ci un spin-off avându-l pe comisarul Duca în prim-plan. Sper ca fanii seriei să înțeleagă motivele atunci când acestea vor fi făcute publice și, departe de a fi dezamăgiți, vor fi încântați de decizie. Data apariției – sfârșitul primăverii/începutul verii.
  3. Continuarea romanului YA Cartea haosului. Volumul se află deja în lucru. Miza crește, lucrurile devin mai serioase, iar personajele descoperă noi detalii despre periculoasele forțe ce stau în spatele evenimentelor. Data apariției – în cursul primăverii.
  4. Mai multe proiecte împreună cu Teodora Matei. Din postura de scriitori avem în plan două volume comune, la unul dintre ele având alături încă niște perechi de mâini, despre care nu spun mai multe acum. 😉 Din cea de antologatori, vrem să ne ocupăm tot de două volume: unul amoros și unul fantasy.

Comentariile sunt închise.