Ce mai scriu, sămădaș de noiembrie 2022

Scrisul a mers un pic mai anevoios în ultima perioadă, din cauza multor activități care m-au ținut departe de tastatură de la primele ore ale dimineții până târziu în noapte. Dar a mers, așa, câte-un pic, câte-un pic. Adică…

  • am fost invitat să scriu o povestire SF pentru un proiect. Ceea ce am executat. Se numește Dezumanizare (povestirea, nu proiectul), am predat-o și acum aștept verdictul.
  • lucrez în continuare la ultimul volum al seriei polițiste Vagabond. Din păcate, nu va fi gata pentru Gaudeamusul de anul acesta (unde, tot din păcate, nici nu voi ajunge – în luna decembrie, problemele legate de job-uri nu prea îmi acordă timp liber ca să particip la evenimente literare). Deocamdată, pentru cei care vor să se delecteze cu precedentul roman din serie, îl pot comanda de aici.
  • am fost invitat să scriu o povestire de dragoste pentru un (alt) proiect. De care m-am apucat, în tonuri dulci-amărui, ca o ciocolată primită în dar de Crăciun.
  • lucrez la o nouă „anchetă detectivistă” în lumi fantasy. Din acelea pe care le-ați întâlnit în Străinul palid din Mirabilis și Prințul din Çeretkipi. Ultima dintre ele o puteți citi în antologia Sub Apa Dragonului Strâmb.

Mai multe detalii despre aceste patru scrijelituri… ceva mai încolo. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *