Ce m-apuc să cetesc în prierul lui 2022

Iaca ce voiu a ceti în perioada care urmează (cât mi-o lua, că-s ardelean, așa că_ce atâta grabă? 🙂

Philip K. DICK – Dr. Bloodmoney

1965

L-am citit relativ recent (comparativ cu alte romane ale lui PKD) și știu că mi-a plăcut. Îmi amintesc chiar că m-a dus cu gândul la Omul din castelul înalt, în sensul că mi s-a părut o rețetă oarecum similară (aplicată unei idei diferite), dar care a beneficiat, de data asta, de coerență.

René GOSCINNY & Albert UDERZO – Bătălia dintre șefi

1966

Din câte știu, e ultimul album tradus în limba română. Nu mi-l mai amintesc prea bine, abia aștept să-l recitesc, să-mi împrospătez memoria.

David BRIN – Kiln People

2002

Nu știu nimic despre carte. Decât că e de David Brin. Așa că mă aștept la un SF (poate chiar hard-SF) mișto. Că asta se pricepe omul să scrie. Și, în general, mi-a cam plăcut ce am citit scris de el.

Adrian TCHAIKOVSKY – Copiii distrugerii

2019

Prima carte din serie mi s-a părut decentă. Nu m-a dat pe spate (a fost chiar departe de asta), dar a avut momentele ei, iar descrierea evoluției civilizației arahnidelor mi-a câștigat aprecierea. Așa că am decis să risc și cu volumul al doilea. Am înțeles că anul acesta ar trebui să apară, în engleză, și al treilea.

G. P. ERMIN – Evanghelia după Crist 2.0

2021

Am mai citit o carte a acestui autor, dar n-a fost deloc din galaxia mea. Adică nu e genul de umor pe care mi-l doresc într-o carte. Volumul acesta, însă, are o premisă care mi se pare interesantă și sunt curios cum o tratează, așa că i-am mai dat o șansă autorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *