Ce m-apuc să cetesc în mărțișorul lui 2022

Iaca ce voiu a ceti în perioada care urmează (cât mi-o lua, că-s ardelean, așa că_ce atâta grabă? 🙂

Philip K. DICK – Clanurile de pe Alpha

1964

Un alt roman al lui PKD care-mi amintesc că mi-a plăcut, dar n-am fost neapărat mulțumit de final. Poate la recitire voi avea aceeași surpriză plăcută ca la finalul Jucătorilor de pe Titan.

René GOSCINNY & Albert UDERZO – Astérix și Cleopatra

1965

Când am citit-o – undeva, în timpul facultății – m-a dat efectiv pe spate. Fe-no-me-na-lă! Abia aștept să mă delectez din nou cu ea. 🙂

Jean M. AUEL – The Clan of the Cave Bear

1980

N-am citit absolut nimic de autorul acesta. Am prins o oportunitate de a cumpăra câteva volume din seria Earth’s Children, mi s-a părut interesant despre ce e vorba și sunt tare curios cum o să mi se pară.

Peter F. HAMILTON – Golul evolutiv

2010

Am citit primele două volume din serie. Fabuloase, ca tot ce scrie Hamilton! Ideea de a combina SF-ul cu fantasy-ul și faptul de a o face așa de bine e un adevărat deliciu. Abia aștept să văd cum se încheie seria.

Sonia ELVIREANU – Ceața

2019

Sonia Elvireanu mi-a fost profesoară de română în liceu. Și m-a încurajat în pasiunea pentru literatura SF, precum și în pasiunea pentru scris. Mă încurajează și mă susține și acum. E poetă, dar scrie și proză. I-am mai citit un roman. Nu e genul meu, dar asta contează mai puțin. Când cunoști omul, lucrurile pot căpăta alte sensuri. Așa că voi mai citi ceva scris de domnia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *