Tritonicii la LiBFest

Iaca, pe final de 2021, târgurile de carte se țin ca pe final de 2020. Live, online și la distanță. Asta e. Bine măcar că putem vedea și asculta autorii indiferent unde ne aflăm.

Zilele astea este LiBFest. Unde autorii editurii Tritonic mai scot o carte, mai spun o vorbă. Adică putem să-i vedem, să-i ascultăm și să le comandăm creațiile. Online, pe libris.ro.

Pe 24 noiembrie, de la ora 21:30, Teodora Matei lansează Himere, un nou roman polițist din seria Cazurile și necazurile comisarului Anton Iordan. Ca de obicei, eu am fost privilegiat și l-am citit înainte să apară (avantajul să fii coleg de scris, sâc!). E mișto! Dacă v-au plăcut și celelalte cărți din serie (În mintea comisaruluiLumânări vii și Afaceri de familie), musai să nu-l ratați. 🙂Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Noiembrie 2021 Edițiaall- Unproiect marca L'BRIS L'Bfest LB 25 noiembrie ora 21:30 LANSARE DE CARTE Cartea nimicurilor- DănuÈ› Ungureanu moderator: Bogdan Hrib invitați: Eliza Claudia Filimon, Universitatea de Vest Timişoara Teodora Matei, autor Tritonic editura: Tritonic Dănüț SericdeAutor UNGUREANU Urmăreșteevenimentul online pe libris.ro Cartea nimicurilor t... TRITONIC”

Pe 25 noiembrie, tot de la 21:30, se lansează și cel mai nou roman de Dănuț UngureanuCartea nimicurilor. Cunoscând cum scrie autorul, mai că aș paria că nu e cu nimicuri. Sau e cu nimicuri de-alea de care ne sunt pline viețile și pe care Dănuț știe să le șlefuiască, să le transforme din nimicuri în povești. Vedem după ce citim. Deocamdată, mie îmi stârnește interesul bulina aia roșie de-am văzut-o pe copertă. Aia cu „+18”. Ce-o fi vrut să spună autorul? 😉

În fine, pe 26 noiembrie, tot de la – ați ghicit! – ora 21:30, avem parte și de o traducere. Adică de lansarea ediției românești a romanului polițist Instinct criminal de Thomas Enger. Nu știu ce să vă zic despre carte, că n-am citit nimic scris de autor. Doar l-am cunoscut în persoană și am schimbat câteva vorbe acum vreo doi ani. Om fain. Mi-a plăcut cum gândește la unele chestii. Dar, dacă intrați și-l ascultați, vă lămuriți cu siguranță cu ce se mănâncă. Și autorul, și cartea. 🙂

Hai, că v-am făcut program de seară pentru trei zile de-acum încolo! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *