Ca pentru-ndrăgostiți

A trecut deja o lună și-un pic din anul acesta, în care promiteam că voi fi mai așa și pe dincolo decât în precedentul. Că, na, dacă eu nu mă laud, atunci cine? 🙂

Fiindcă vine Ziua Îndrăgostiților, în luna ianuarie m-am ocupat în primul rând de amoruri (yes, I’m a dirty old man 😉 ). Împreună cu Teodora Matei am luat din nou la mână volumul Schițe de iubire, ne-am înțeles cu autorii, am mai modificat pe ici pe colo câte ceva, ca să dăm un pic de strălucire (avem și-o povestire nou-nouță în el, semnată de Tony Mott) și l-am scos din cuptor, fierbinte ca întâia dragoste. Așa că, dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru Valentine’s Day, vă recomand să încercați cu Schițe de iubire 2.o, pe care o puteți comanda aici.

Și dacă tot o luați, poate mai adăugați ceva pe lângă, cum ar fi proaspăt reeditatul roman de dragoste Parfumul Cracoviei. Ca să vedeți de ce a fost cel mai bine vândut romanț al meu și de ce m-am îndrăgostit de Polonia. Și care se poate comanda aici.

Dar asta nu e tot, cum spun reclamele. Bine, e tot ce a apărut deocamdată pe piață, ca să aveți ce citi. Pe lângă astea două, însă, lucrez cu drag și spor la romanul viitor (ha! mi-a ieșit și-o rimă), adecătelea Șase. Da-da, romanțul ăla cu care vă ameninț încă de astă-toamnă, Dar o să mai vorbim despre el mai încolo. Deocamdată, luați de comandați cărțile de vi le-am spus mai sus, iar dacă v-au plăcut, citiți și dați mai departe.

Pe lângă asta, dacă vreți să mai faceți și-o faptă bună, puteți ajuta terapia copiilor cu dizabilități în modul ăsta sau ăsta. Așa, ca supliment de iubire și pentru alții, mai puțin norocoși ca noi. 😉

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *