Haotic (II)

Haos-haos, dar să ne organizăm, da? Ia să vedem, ce-o mai fi cu seria asta…

  • Volumul al treilea, desigur. Criptele timpului s-a terminat promițând o serie de aventuri. În perioada asta lucrez la creionarea firelor narative pe care le voi urmări, așa că scrisul propriu-zis va începe destul de curând.
  • Alte volume în seria principală, cea care urmărește fata dispărută ale cărei desene au readus la viață lumi, ființe fantastice și artefacte cu puteri magice. Câte? Vom vedea. Adică și eu, și voi. 😉
  • Romane (posibil chiar serii) și/sau romane grafice și/sau povestiri care vor dezvolta anumite lumi, vor urmări anumite personaje sau artefacte din acest univers complex. Idei de exploatat sunt destule (și vor mai apărea). Cât de departe va merge va depinde atât de plăcerea mea de a scrie la serie (care, deocamdată, este în creștere), cât și de a cititorilor.

Mda. Cu alte cuvinte, am spus ca politicienii: va fi până nu va mai fi, va conține, dar nu se știe exact ce… Păi, na, ce vreți? Dacă e haos, haos să fie! 🙂 Hai să ne focalizăm pe singurul lucru cert de acum: urmează Cartea haosului III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *