Ce mai zic cetitorii

În lipsă de altceva mai bun, unii oameni îmi citesc capodoperele textele – fie ele romane sau povestiri. Și, dacă tot și-au pierdut timpul cu ele, le comentează pe ici, pe colo.

De exemplu, Ciobanul de azi zice despre Vânătorii de capete

lectura a mers foarte repede, fiind un roman polițist specific, cu multă acțiune și criminali greu de prins. Finalul a fost unul bun, ușor previzibil, dar bine argumentat

și că n-a gustat descrierile vieții de boschetar, prea vii pentru gustul său. (mai multe detalii aici)

Vorbind despre Parfumul Cracoviei, Blogul Irinucăi apreciază

atmosfera din interiorul familiilor, prezentată prin acțiuni și evenimente banale, dar banal care a dat o notă autentică și m-a făcut să simt personajele și să mă pot pune cu ușurință în locul lor.

Însă menționează că și-ar fi dorit să descopere mai mult din fosta capitală a Poloniei, să simtă mai mult din atmosfera sa. La final, întocmește o listă cu melodiile incluse de mine pe parcursul cărții, pentru delectarea potențialilor cititori. Super idee! Mulțumesc! (mai multe detalii aici)

La plume démasquée creează o frumoasă imagine cu Femeia din portbagaj, încadrată de două păpuși și având în față hărțile Franței și României.

Exercițiu literar reușit, doi autori bine aleși pentru a-l duce la îndeplinire. Conversațiile telefonice dintre cei doi reprezentanți ai organelor de ordine sunt extrem de hilare

spune ea.

Tot pe Facebook, poeta Irina Lazăr îmi plânge de milă gândindu-se câte tratate de psihologie am fost nevoit să citesc pentru a scrie poveștile atâtor personaje feminine din Sună-mă mâine.

Un roman de dragoste, dar și o carte în care poți găsi câte ceva din temele zilei de azi – intersecțiile culturale, dezbaterile asupra problemelor morale – până când, până unde poți merge într-o relație, ce cauți la celălalt, cine ești tu

concluzionează ea.

Pe aceeași rețea de socializare, scriitorul Borislav Velimirovici comentează pe marginea celei mai noi povestiri SF publicate de mine, Treaz, despre care spune că, deși i s-a părut un pic prea lungă,

mi-au plăcut trecerile dintre „lumi”. Curajoasă abordarea cu visele (unii ar spune demodata, dar mie mi-a plăcut). Mi-a plăcut „găselnița” cu Jules Verne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *