Ce filme îmi doresc să văd în acest final de an

Cei care mă cunosc se vor uita lung la titlul acesta. Să spun eu că-mi doresc să văd un film (care nu face parte din francizele StarWars sau Indiana Jones), e lucru rar. Ei, mai sunt și eu curios să văd câte un film din când în când. Rar, dar se întâmplă. Ei bine, în toamna aceasta sunt curios să văd…

Johnny English Strikes Again. Rowan Atkinson îmi place la nebunie, vreau să râd și să mă binedispun. Atât, n-am nicio altă pretenție de la film.

Stan & Ollie. Am adorat filmele cu Stan și Bran în copilărie. Chiar și acum mă uit adesea cu plăcere la diverse faze disponibile pe tot netul. De aceea îmi doresc să văd și povestea din spatele poveștii. Mai ales că trailer-ul mi se pare promițător.

Bohemian Rhapsody. Aici nu mai e nevoie de nicio explicație. Cine e, totuși, curios, să-i contacteze pe colegii mei din facultate, pe care-i înnebuneam cu pereții tapetați cu postere Queen și cu albumele ascultate pe repeat. Sper să vreau să fac la fel și cu filmul. 😉

Moromeții 2. Nu știu de ce vreau să-l văd. Primul Moromeții l-am vizionat pentru că n-am fost în stare să citesc cartea (de plictiseală) și-mi trebuia pentru bac. Chiar mi-a și căzut la bac, la oral. Nu pot să spun că mi-a plăcut filmul, dar nici că mi-a displăcut. Mi s-a părut monumental Rebengiuc. Se întâmplă să mai urmăresc și acum unele secvențe, dacă-l prind pe vreun post de televiziune. La Moromeții 2 am văzut trailer-ul. Și mi-a plăcut. Așa că-l voi încerca.

At Eternity’s Gate. Probabil că m-aș fi ferit de filmul ăsta ca dracul de tămâie, dacă nu vedeam trailer-ul cu privirea aceea de geniu nebun a lui Willem Dafoe. Pe bune, actorul ăla mă sperie și mă fascinează în același timp! Cred că nu putea fi făcută o alegere mai bună pentru rolul lui van Gogh decât el. Mă aștept la o experiență stranie – genul acela de „m-am plictisit de moarte, dar nu-mi pare rău că l-am văzut”. Dacă nu știți cum e, nu întrebați. Sunt un ciudat, așa e!

Mary Poppins Returns. E Mary Poppins. Asta spune tot. Și, deși am adorat-o pe Julie Andrews, mi-a plăcut cum se prezintă Emily Blunt în  trailer. Mai teamă îmi e cu rolul lui Bert, dar… sper că magia copilăriei va fi acolo.

Pentru România. Habar n-am la ce să mă aștept. Pe regizorul filmului l-am cunoscut la East European Comic Con și sunt foarte curios să văd ce a realizat.

Cam atât. Enorm de multe, pentru un non-amator de filme ca mine. Sau poate revin la vremea copilăriei, când le devoram? Voi vedea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *