Lansări la Gaudeamus

Ei, iată că a venit momentul să dau cărțile pe față în ceea ce privește lansările mele la Târgul de carte Gaudeamus, care va avea loc în perioada 22-26 noiembrie la București. Așadar, să începem…

Colții ascunși ai orașului este o povestire polițistă despre un ardelean sosit în Bucureștiul interbelic pentru a-și căuta o cunoștință care n-a mai dat niciun semn celor de acasă. Textul este inclus în antologia Noir de București, coordonată de Bogdan Hrib, care va fi lansată vineri, 24 noiembrie, de la ora 18:00.

Neobișnuita viață a lui Howard Getternbach este o combinație de hard-SF și Philip K. Dick. Cei care au cumpărat volumul Exit: Povestiri de dincolo, apărut la Final Frontier în 2016, o cunosc deja. Ceilalți vor avea ocazia s-o citească în reeditarea acelui volumului colectiv, intitulată Exit plus, care cuprinde, de data aceasta, nouă autori în loc de opt. Lansarea va avea loc tot sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 17:00.

Parfumul Cracoviei este romanul de dragoste despre care v-am vorbit atât în ultima vreme. Am deja și o copertă, care mi se pare superbă. Iar pe coperta a IV-a scrie cam așa: Adam este un medic renumit. Soția sa, Monika, s-a resemnat că familia va veni mereu pe locul al doilea pentru el. Mai mult, știe că nu e singura femeie din viața lui. Mateusz poartă în suflet o dramă. Marcelina e elementul lui de echilibru și vrea s-o facă fericită cu orice preț. Dar este asta de ajuns pentru ea? Două cupluri. Patru destine. Și o luptă disperată între inimă și rațiune. Lansarea va avea loc tot sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 18:00.

Străinul palid din Mirabilis este o poveste care îmbină genurile fantasy și polițist, într-o anchetă desfășurată pe un târâm magic pentru a-l găsi, printre necromanți și stăpâni de dragoni, pe ucigașul unui străin poposit în micuța așezare Mirabilis. Textul va apărea în colecția Povestea și va fi lansată duminică, 26 noiembrie, de la ora 11:30.

Vraciul de pe norul interior, ediția a II-a. Da, dragii mei, a venit vremea ca acest roman, care mi-a adus atâtea satisfacții, să cunoască o nouă ediție. Și, dacă tot a ajuns aici, va cuprinde câteva mici schimbări, ca să se potrivească alături de celelalte cărți din universul Frontierei. Mă refer, desigur, la copertă și la… anexa cu specii extraterestre. Așa că, în sfârșit, cei care mi-ați spus acum trei ani că v-ar fi plăcut să vedeți urklina desenată, veți avea ocazia s-o faceți.

Sper că, prin ceea ce am pregătit pentru Gaudeamus, să mulțumesc toți fanii, fie că sunt cei ai scrierilor mele SF, polițiste, ori de dragoste. Pentru că, nu-i așa? fără voi, n-aș fi ajuns unde sunt acum. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *