Jurnal de bord 39

E gata. Am pus ultimul punct la Parfumul Cracoviei. Al doilea roman de dragoste. O carte despre două cupluri, despre poveștile de viață a patru oameni, despre lupta dintre inimă și rațiune. Cititorii beta au parcurs romanul pe măsură ce-l scriam, iar reacțiile lor la momentele dramatice au fost cele pe care mi le doream. Și, spre deosebire de primea mea carte romance, aceasta conține și scene de sex. Romanul va fi lansat în luna noiembrie la Târgul de carte Gaudeamus. Până atunci, avem o lună la dispoziție să vorbim despre el, să citim fragmente, să vedem coperta… 😉

Ce urmează? Pentru că, întotdeauna, după ce e gata un roman vine rândul altuia. Ei bine, a sosit timpul să mă aplec asupra unui proiect promis fiicei mele cu multe luni în urmă – un roman young adult. Și asupra unei povestiri hard SF începute și lăsate deoparte pentru a finaliza romanțul.

Săptămâna trecută, în Gazeta SF, mi-am dat cu părerea despre volumul de debut al Cezarinei Anghilac, Cine doarme și visează:

Ce m-a încântat la textele Cezarinei Anghilac este frumusețea stilistică aparte. Indiferent despre ce scrie, poveștile sale prind cititorul în mrejele unor obsesii cărora cu greu le poate rezista.

Mai multe găsiți aici.

A apărut și înregistrarea prezentării ținute de mine la prima ediție TEDx de la Alba Iulia. O puteți urmări aici. Continuarea ei o găsiți în articolele de pe blog în care se discută despre cum ar putea arăta lumea de mâine. 😉

Cam atât pentru azi. Și nu uitați – stați pe aproape, să simțiți parfumul Cracoviei! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *