Jurnal de bord 28

Jurnalul săptămânal de bord revine, cu o întârziere de două zile datorată imposibilităţii de a folosi internetul. Măcar am adunat impresii frumoase în perioada cu pricina, străbătând ţara, impresii pe care le voi depăna aici în perioada care urmează.

Sindromul Charlotte se apropie încet şi sigur de final. Sperăm ca acesta să se ridice la înălţimea aşteptărilor fanilor trilogiei, care, spre marea noastră bucurie, sunt tot mai numeroşi. Între timp, colega mea în ale scrisului, Teodora Matei, şi-a lansat o nouă carte, În mintea comisarului. Un volum poliţist care face toţi banii. De altfel, talentul ei în acest gen se va vedea şi în cadrul proiectului ce include povestirea mea, Sufleţel şi Babuşka. Doar un pic de răbdare să mai aveţi şi veţi vedea despre ce e vorba. Aşa, cam până prin august.

Săptămâna trecută am primit aprecieri pentru două dintre cărţile mele. Prima a fost pentru Vraciul de pe norul interioriar a doua pentru Vânătorii de capete:

Un thriller care îmi place pentru fina observaţiune a torturii în viaţa de familie: Lucian Dragoş Bogdan – „Vânătorii de capete”, Tritonic, 2016. Consideraţii despre frumoasa nevastă, deja mamă: „Să fi jurat atunci Veronica, în perna în care-şi înecase amarul, că avea să mă ia de bărbat doar pentru a-mi face viaţa un chin?”. O altă calitate este scepticismul manifestat de cadre cu privire la spectaculosul vieţii de criminalist. Cam cum era sceptic Stendhal referitor la eroismul faptelor de război. (Felix Nicolau)

Puteţi comanda cărţile, cu autograf, pe adresa lucianbogdan@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *