Jurnal de bord 44

Cum mai e doar o săptămână până începe târgul de carte Gaudeamus, evident că vă stresez cu ceea ce-mi va apărea acolo. Așa arată coperțile după care să vă uitați la standul Tritonic. Va mai fi una, o cărțulie mică, dar pe aceea v-o arăt mai încolo. 😉

Deci… Parfumul Cracoviei, a doua ediție a Vraciului de pe norul interior, o povestire polițistă în antologia Noir de București și una SF în volumul colectiv Exit plus: Povestiri de dincolo. Plus un crime fantasy. V-am zis… Cărțulia mică… Așa. 🙂 Iar pentru cei care vreți vreuna dintre seriile mele, veți găsi pachete cu universul Frontierei, cu trilogia Omul-fluture și cu seria Vagabond (inclusiv volumul colectiv Domino) la prețuri foarte avantajoase.

Așa, ca un preambul, puteți citi un scurt interviu despre Parfumul Cracoviei, pe 4arte.ro.

În cel mai nou număr al Revistei de suspans, am spus câteva cuvinte despre volumul În mintea comisarului de Teodora Matei. E de prisos să mai zic că mie-mi place cum scrie și e clar că sunt subiectiv. Însă faptul că numărul fanilor ei e în creștere nu mai ține de subiectivismul meu, ci de valoarea scrierilor ei. Ce am zis despre carte găsiți aici.

Ca să mă laud și eu un pic, au scris și despre mine alții. Despre Sindromul Charlotte zice Anamaria Ionescu, în aceeași Revistă de suspans:

O să abandonez orice tentativă de obiectivitate și mărturisesc: sunt un fan al seriei. Motiv pentru care nu numai că o recomand, dar o dăruiesc cu drag prietenilor, de câte ori am ocazia.

Bine, bine, e și despre Teo, nu doar despre mine! 😛 Recenzia completă o găsiți aici.

Pe Amos News, Stelian Țurlea vorbește despre proiectul Domino, numindu-l „un experiment interesant/amuzant”. Și mai spune asta. Ok, și aici apare Teo, plus încă trei autori… Of, nu poate omul să aibă parte singur de glorie!

Ba poate. Că uite, blogul Biblioteca lui Helen vorbește despre Pânza de păianjen. Și pe asta am scris doar eu, sâc! Începe cu „am fost lăsată fără cuvinte de la început până la final” și zice multe care m-au uns pe suflet. Unde zice? Iaca ici-șa. Lăsând gluma la o parte, le mulțumesc celor trei pentru că au oferit din timpul lor acestor cărți.

În final, să vorbesc despre ce mai scriu eu acum. Dacă vă uitați în bara din dreapta, veți vedea că am început lucrul la romanul young adult. Titlul provizoriu este Multivers: Cartea haosului. Lucrez și la povestirea aceea hard-SF despre care am mai vorbit și la un alt text care va face parte dintr-un proiect… Dintr-un proiect. Pentru anul viitor. Deocamdată nu pot zice mai multe. 🙂

A, și dacă tot am spus că reeditez un volum din universul Frontierei, pot spune și că am început lucrul la o nuvelă tot de acolo. Cu o acțiune care se petrece la ceva vreme după cea din Ultimul flux. Pe care-l găsiți la Gaudeamus. 😉

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *